اوقات شرعی تهران
اذان صبح ۰۴:۲۲:۱۰
اذان ظهر ۱۱:۵۹:۲۹
اذان مغرب ۱۸:۲۹:۳۸
طلوع آفتاب ۰۵:۴۶:۵۵
غروب آفتاب ۱۸:۱۱:۳۰
نیمه شب ۲۳:۱۶:۵۰
قیمت سکه و ارز
۱۴۰۴/۰۶/۲۴ - ۱۴:۰۰
فرمانده سپاه نینوا:

ارتباط با قرآن یکی از مصادیق ایمان راسخ پاسداران حقیقی سپاه اسلام است / حماسه دفاع مقدس ۱۲ روزه یک معجزه الهی بود

سردار علی ملک شاهکوهی گفت: : کسی می تواند به سلاح ایمان مسلح باشد که ارتباط خود را خداوند خویش را از طریق انس با قرآن کریم که کلام الله است ارتقا دهد و آیات قرآن را در گفتار و کردارش عملی کند تا در روز موعود بتواند پای کار اسلام و انقلاب بایستد

ارتباط با قرآن یکی از مصادیق ایمان راسخ پاسداران حقیقی سپاه اسلام است / حماسه دفاع مقدس ۱۲ روزه یک معجزه الهی بود

به گزارش سراج24؛ سرتیپ دوم پاسدار علی ملک شاهکوهی ؛ فرمانده سپاه نینوا گلستان گفت : اراده و ملت ایران اسلامی در جنگ ۱۲ روزه با رژیم صهیونیستی تکرار آنچه بود که در دفاع مقدس ۸ ساله دیده بودیم و ایمانی که رزمندگان نیروی هوافضای سپاه در حین نبرد داشتند الگو گرفته از ایمان رزمندگان شهدای دوران دفاع مقدس بود .

ارشد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی‌ با اشاره به پیچیدگی ابعاد جنایت رژیم صهیونیستی در حمله به خاک ایران اسلامی اظهار کرد : دفاع مقدس ۱۲ روزه پیچیدگی های فراوانی دارد که با هیچ جنگی قابل مقایسه نیست و دشمنان ما با خطای محاسباتی این نبرد را به راه انداختند و خودشان بعد از چند روز تقاضای آتش بس کردند .

فرمانده سپاه نینوا افزود : در نبرد های آخرالزمانی جبهه حق باید مسلح به سلاح ایمان باشد تا بتواند به برتری دست یابد کما اینکه در دفاع مقدس ۸ ساله و دفاع مقدس ۱۲ روزه رزمندگان نیرو های مسلح با ایمان بی نظیر پای کار آرمان های نظام و انقلاب ماندند و دشمن را وادار به پذیرش شکست کردند .

ملک شاهکوهی در پایان با تشریح مصادیق سلاح ایمان بیان داشت : کسی می تواند به سلاح ایمان مسلح باشد که ارتباط خود را خداوند خویش را از طریق انس با قرآن کریم که کلام الله است ارتقا دهد و آیات قرآن را در گفتار و کردارش عملی کند تا در روز موعود بتواند پای کار اسلام و انقلاب بایستد.

انتهای پیام /

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۲۸۸
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••